Halva glädjen borta

.

Så rök alltså Timo Räisänen och hans kör. F U C K !
Låtvalet förstås, men I can Jive med Nannes kör var kvällens botten.

Synd för programmet att Timo åkte. Den absolut största profilen dundrade ut i andra programmet. Hade hellre sett Magnus, Nanne eller Hanna försvinna då de är för vardagliga och släta i mitt tycke. LaGaylia däremot är en frisk vind från väster. Bara hennes försök att göra sig förstådd på svenska är stor humor.

Gry brottas fortfarande med hur hon skall komma in med micken i gröten av glädje och svett. Lite ”Vi i femman” stämning bland deltagarna och med de käcka hejaramsorna i bakgrunden då Gry skall påannonsera nästa inslag, så blir det på gränsen till för mycket, men jag står ut med det. En stund till i alla fall.

Tror utfallet blivit ett annat om det inte varit två dagar efter varandra. En veckas laddning och funderingar kring låtval hade kanske gjort skillnaden.

Trist Timo, ville se mer av den mannen.

4 svar to “Halva glädjen borta”

  1. Robert Buki Says:

    det blir väl samma problem här som i dansbandskampen. Röstningen sker utifrån sina favvosar och inte utifrån kvällens prestation.
    Därmed är det inte många ören som jag får tillbaka på en satsad tia att i slutet står Robert Wells som segrare och Team Cans som tvåa.

    Mvh
    Robert

  2. Alice Says:

    håller helt med dig om att den mest intressanta peronen förvann! Timo var hur cool som helst att titta på! jag förstår inte vad som hände, det måste varit någon sorts mygel på gång!

  3. Sanna (Team Timo) Says:

    Tack så hemskt mycket för ert stöd. Hela kören stod med gråt i ögonen och kunde inte tro att det var sant, men som sagt vi gav allt och lite till!!

    Tack!¨

    Sanna (Team Timo)

  4. Cripp Says:

    Sanna:

    Ni gjorde det mycket bra.

Lämna en kommentar